VC Zwolle promoveert naar eredivisie

De volleybaldames van VC Zwolle hebben zich zaterdagmiddag tot kampioen van de topdivisie gekroond. Een 3-0 overwinning op Sliedrecht Sport 2 was voldoende om de titel veilig te stellen. Door het kampioenschap promoveert VC Zwolle naar de eredivisie.
VC Zwolle kende weinig moeite met het tweede team van Sliedrecht Sport. De eerste set ging met 25-17 naar de thuisploeg. In de tweede set had VC Zwolle nog minder te duchten van de bezoekers, 25-11. In de derde set probeerde Sliedrecht Sport het nog, maar het klassenverschil was te groot, 25-18. Door de zege is VC Zwolle met nog één wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen.