Quick'20 tweede na overwinning, Rohda onderuit

Jeroen Visscher
Quick'20 heeft zondagmiddag het uitduel bij Longa'30 in de hoofdklasse tot een goed einde gebracht. In Lichtenvoorde won de Oldenzaalse ploeg met 2-0.
De doelpunten kwamen na rust op naam van Tim Engbers en Jeroen Visscher. Door de overwinning stijgt Quick naar de tweede plek in de stand van de hoofdklasse. Concurrent MSC verloor bij RKHVV en is daardoor nu derde. Quick heeft nog wel een achterstand van vijf punten op koploper Hercules.

Rohda verliest in Sneek

Rohda Raalte ging onderuit bij SWZ. In Sneek was de thuisploeg met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Kick Maatman. De Jong en Boersma zorgden al binnen twintig minuten voor de 2-0 voorsprong voor SWZ. Van Schooten deed voor rust nog wel iets terug, maar verder dan dat ene doelpunt kwam de ploeg uit Raalte niet.