nieuws

RTV Oost doet verslag van Sail Kampen

Sail Kampen
Sail Kampen
Gedurende het Paasweekeinde staat de Hanzestad Kampen geheel in het teken van het spectaculaire maritieme evenement Sail Kampen. RTV Oost doet op radio, tv en internet uitgebreid verslag van het evenement.
Van vrijdag 18 t/m maandag 21 april kunnen de, naar schatting 250.000 verwachtte, mensen genieten van onder meer vijfenzeventig klassieke schepen, een vlootschouw, demonstraties van de marine en tal van muzikale optredens.
RTV Oost zal als officiële mediapartner van de organisatie uitgebreid verslag doen van de festiviteiten. De medewerkers van de omroep voor Overijssel nemen wederom hun intrek op het zendschip 'De Nieuwe Liefde', dat zal worden afgemeerd aan de IJsselkade.
Met de vlootschouw gaat Sail Kampen 2014 van start. Een grote verzameling grote en kleine, oude en nieuwe, stoom- en zeilschepen vaart heen en weer langs het monumentale stadsfront van de eeuwenoude Hanzestad Kampen. De vlootschouw start om 20.15 uur. Voor het actuele programma en de aanvangstijden kijkt u op de website van Sail Kampen.

TV Oost programmering Sail Kampen 2014

Vrijdag 18 april 20.15 - 22.15 uur Vlootschouw live vanaf de IJssel
Zaterdag 19 april 18.15 - 20.15 uur Herhaling vlootschouw
Zaterdag 19 april 20.20 uur Sailjournaal (vanaf 21.10 uur elk uur herhaling)
Zondag 20 april 21.10 uur Sailjournaal (elk uur herhaling)
Maandag 21 april 17.20 uur Samenvatting Sail Kampen

Radio Oost flitst gedurende het paasweekeinde uiteraard live mee in de reguliere uitzendingen.
RTV Oost fungeert tevens als calamiteitenzender voor Sail Kampen en zal bezoekers inlichten over drukte, afsluitingen in de binnenstad, centrale parkeerplaatsen en eventuele calamiteiten via radio, de website en sociale media.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.