nieuws

Politie vindt auto schietincident Zwolle, drie mannen aangehouden

Schietincident in Zwolle
Schietincident in Zwolle
De politie heeft drie mannen aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met het schietincident in Zwolle afgelopen zaterdag. Het drietal werd gisteren in Twello aangehouden.
De politie kwam de mannen op het spoor na een ongeluk in Apeldoorn zondag. De mannen gingen er na het ongeluk te voet vandoor. De auto waarin ze zaten, bleek de auto te zijn waarin de daders van de schietpartij in de Rijpstraat in Zwolle zijn gevlucht. Ondanks dat er een politiehelikopter werd ingezet, werden ze niet gevonden.

Onderzoek naar incidenten

Agenten konden de mannen gisterochtend aan de Rijksstraatweg in Twello aanhouden. Het gaat om drie mannen uit Zwolle, Almelo en man waarvan de woonplaats niet bekend is. Ze worden ook verdacht van het bezit van harddrugs. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeluk, de diefstal van de auto en het schietincident.
Bij het schietincident afgelopen zaterdag raakte een man uit Breda gewond. Hij werd in zijn bovenlijf geschoten, terwijl hij in zijn auto zat. Het slachtoffer verliet daarna snel zijn auto en ging het huis van een bekende binnen. De twee verdachten gingen er in een auto vandoor.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.