nieuws

Sport bij RTV Oost 12 en 13 april

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse en Eredivisie en volleybal.
Zaterdag vanaf 17.00 uur live op www.rtvoost.nl
Landstede Volleybal uit Zwolle op weg naar de tweede titel. De ploeg van trainer Redbad Strikwerda speelt tegen Dynamo uit Apeldoorn.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur terugblik op de finale om het landskampioenschap met Landstede Volleybal uit Zwolle tegen Dynamo. Verder aandacht voor de Topklasseduels van Excelsior'31 uit Rijssen en HHC Hardenberg. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur zal bekend worden of de voetballers van Quick'20 uit Oldenzaal in de race blijven voor de titel. Verder ruim aandacht voor hockey vanuit Zwolle. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Zaterdag speelt Go Ahead Eagles thuis tegen SC Heerenveen (18.45 uur) en FC Twente ontvangt de spelers van Roda JC (20.45 uur). Zondag reist Heracles Almelo af naar FC Utrecht (14.30 uur) en speelt PEC Zwolle uit tegen RKC Waalwijk (14.30 uur).

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.