nieuws

Bedrijf Haaksbergen viert komst Máxima met oranjebitter en koninginnensoep

Unipro in Haaksbergen is erg trots en blij met de komst van koningin Máxima. Op vrijdag 16 mei zal de koningin het nieuwe bedrijfspand van het bedrijf openen.
Ruim 50 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen. Het is uitgegroeid tot een internationale onderneming die vloersystemen produceert en levert. Het bedrijf heeft er bewust voor gekozen om hun fabriek op het nieuwe bedrijventerrein Stepelerveld duurzaam en energiezuinig te bouwen.

Proosten met oranjebitter en soep

Gisteren werd bekend dat de nieuwe 'groene fabriek' geopend wordt door de koningin. Bij het bedrijf wisten ze het al een tijdje, maar besloten ze om het nog even stil te houden.  Marketing manager Ilse van Bodegom; "We hebben met elkaar geproost met oranjebitter en koninginnensoep. Je moet erbij stilstaan dat het bijzonder is en er met elkaar van genieten". 
"Duurzaamheid hoeft niet ingewikkeld, moeilijk of duur te zijn," aldus Van Bodegom. Het gaat er volgens haar om dat bedrijven goed nadenken voordat ze iets bouwen of produceren. "We willen met het nieuwe pand onze klanten, inwoners van Haaksbergen en eigenlijk iedereen in Nederland inspireren om duurzaam te werken. We willen laten zien dat het kan."
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.