nieuws

RTV Oost doet verslag van Sail Kampen

Sail Kampen
Sail Kampen
Van vrijdag 18 t/m maandag 21 april staat de Hanzestad Kampen weer geheel in het teken van het spectaculaire maritieme evenement Sail Kampen. In het paasweekeinde kan het publiek genieten van onder meer vijfenzeventig klassieke schepen, een vlootschouw, demonstraties van de marine en tal van muzikale optredens. RTV Oost zal als officiële mediapartner van de organisatie uitgebreid verslag doen van de festiviteiten.
Vrijdagavond 18 april doet RTV Oost live verslag van de Vlootschouw waarbij alle deelnemende boten zich met volle zeilen presenteren aan het publiek. De rest van het paasweekeinde is een sfeerverslag te zien in het Sailjournaal. Het Sailjournaal wordt diverse keren uitgezonden op zaterdag 19 en zondag 20 april. Op Tweede Paasdag 21 april sluit de omroep in een samenvatting het indrukwekkende evenement in Kampen af met alle hoogtepunten van het weekend en de maandag.
RTV Oost fungeert tevens als calamiteitenzender voor Sail Kampen en zal bezoekers inlichten over drukte, afsluitingen in de binnenstad, centrale parkeerplaatsen en eventuele calamiteiten via radio, de website en sociale media.

Uitzendtijden:

Vrijdag 18 april 20.15 uur Vlootschouw live vanaf de IJssel
Zaterdag 19 april 18.15 uur Herhaling vlootschouw
Zaterdag 19 april 20.10 uur Sailjournaal (elk uur herhaling)
Zondag 20 april 20.10 uur Sailjournaal (elk uur herhaling)
Maandag 21 april 17.20 uur Samenvatting Sail Kampen
De presentatie is op vrijdag en zaterdag in handen van Chantal Everaardt met Atie Edink (nautisch bestuurslid namens de Koninklijke Marine) als co-host bij de Vlootschouw. Remco van ’t Zelfde neemt zondag en maandag de presentatie voor zijn rekening.
Meer informatie over de uitzendingen rond Sail Kampen en het evenement is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.