nieuws

Zeearend Harly vliegt stadion uit en doet zich tegoed aan sausjes op tuintafel

Zeearend Harly, de mascotte van Go Ahead Eagles, is weer eens stadion de Adelaarshorst in Deventer uitgevlogen. En dit keer gebruikte hij zijn tijdelijke vrijheid om wat sausjes te eten.
De zeearend vliegt bij elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles een rondje door het stadion, zo ook vanavond bij de wedstrijd tegen Heerenveen. Zo af en toe vliegt Harly dan even het stadion uit. Dat gebeurde vanavond weer. Maar gaat hij dan normaal op een dak zitten vlakbij het stadion, nu had hij andere plannen.

Harly op tuintafel

Het was even schrikken voor de familie Gielen aan de Brinkgreverweg. Ze waren van plan om buiten te gaan eten toen de zeearend plotseling opdook. Toen de hond werd weggehaald uit de tuin kwam Harly naar beneden en landde op de tuintafel. Daar deed hij zich tegoed aan de sausjes die al klaarstonden.
Het gezin met drie kinderen vond het prachtig. Vader Job: "Het is een goed voorteken, omdat ons huis te koop staat. Harly vond het erg aangenaam en voelde zich welkom. De zeearend zag dus dat het goed was." Eigenaar Zandvoort heeft Harly opgehaald. De kinderen hebben kaartjes gekregen voor de kinderboerderij.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.