nieuws

Bij winst in bekerfinale huldiging PEC Zwolle in Park de Wezenlanden

Blijdschap bij fans na behalen bekerfinale
Blijdschap bij fans na behalen bekerfinale
Mocht PEC Zwolle zondag de bekerfinale winnen van Ajax, dan worden de spelers en staf 21 april (Tweede Paasdag) gehuldigd in Park de Wezenlanden. Vanwege de te verwachten drukte is uitgeweken naar het park in plaats van het Rodetorenplein in de binnenstad.
Als PEC Zwolle zondag verliest, dan zal er niet worden gehuldigd op een podium, maar blijft het bij een rondvaart vanaf het park naar het Rodetorenplein. Bij winst start de vaartour vanaf het Rodetorenplein en eindigt bij Park de Wezenlanden. Vervolgens worden spelers en staf gehuldigd op een podium in het park.

Sowieso een rondvaart

De rondvaart staat gepland voor vier uur. Die gaat sowieso door, omdat PEC Zwolle voor het eerst in de geschiedenis van de club Europees voetbal speelt. Zondag 20 april om 18.00 uur speelt PEC Zwolle in De Kuip in Rotterdam de finale van de KNVB beker.
Op radio en televisie wordt de rondvaart (en de eventuele huldiging) live uitgezonden op RTV Oost. Op internet houden we een liveblog bij. De bekerfinale zelf zendt RTV Oost niet uit, maar voor, tijdens en na de finale besteden we op radio, televisie en internet ruim aandacht aan de bekerfinale van PEC Zwolle.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.