nieuws

Ajaxsupporters huren café Memory af in Almelo

Café Memory in Almelo
Café Memory in Almelo
Een Ajaxsupporter uit Almelo heeft café Memory aan de Bornerbroeksestraat in Almelo afgehuurd om zondag 27 april feest te vieren. Ajax kan dan landskampioen worden als ze minstens één punt pakken bij Heracles Almelo, of als Feyenoord die dag punten verspeelt.
De eigenaar van het café verwacht dat minstens 100 Ajaxsupporters, die geen kaartjes voor de wedstrijd hebben, naar zijn café komen. Onder hen ook leden van de harde kern van Ajax. De supporter die het café heeft afgehuurd wil anoniem blijven. Hij verwacht absoluut geen problemen met fans van Heracles Almelo. "Wij komen alleen om te feesten", zegt de Ajaxsupporter.

Kaarten voor uitvak allemaal vergeven

In het Polman Stadion is in het uitvak plek voor zo'n 600 Ajacieden. Die kaarten zijn allemaal vergeven. Op Marktplaats wordt nog steeds volop in kaarten gehandeld door supporters van Heracles die hun seizoenskaarten te koop aanbieden. Per kaart wordt vaak meer dan 100 euro geboden.
Supportersvereniging Hart voor Heracles vindt dat niet kunnen. "Een echte supporter verpatst zijn seizoenskaart niet", zegt voorzitter Telgenkamp van de supportersvereniging. Heracles, de gemeente Almelo en de politie overleggen of er extra veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden rondom de kampioenswedstrijd.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.