nieuws

IT-bedrijf Compello nieuwe hoofdsponsor PEC Zwolle

Het Zwolse IT-bedrijf Compello is de nieuwe hoofdsponsor van PEC Zwolle. Het bedrijf prijkt zondag tijdens de KNVB bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax voor het eerst op het shirt.
Het bedrijf staat de komende twee seizoenen op de voorkant van zowel het thuis- als uittenue. Ook is er een optie om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen. Het is niet bekend hoeveel geld er moet de sponsordeal is gemoeid. Wel werd gezegd dat het de grootste sponsordeal uit de historie van PEC Zwolle is. Vitens verdwijnt dus na één jaar sponsoring van het shirt.

Compello en PEC gaan Europa in

Erwin Giesbers, algemeen directeur van Compello: "Compello gaat dit jaar Europa in, net zoals PEC Zwolle. Een mooier moment om onze samenwerking te intensiveren is er dan ook niet."
Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle is blij met de nieuwe hoofdsponsor "Met Compello hebben we een bedrijf gevonden, waarmee we een lange termijntraject ingaan. PEC Zwolle is uitermate tevreden deze cruciale positie op het shirt al zo tijdig voor de start van het nieuwe voetbalseizoen te hebben ingevuld. De overeenkomst met Compello is representatief voor de huidige positie van PEC Zwolle op de ranglijst."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.