nieuws

Sport bij RTV Oost 19 t/m 21 april

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan Overijssels voetbal.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur een verslag van de Topklasse wedstrijden FC Lisse – Excelsior ’31 en HHC Hardenberg – Scheveningen. Verder een kijkje bij de laatste training van PEC Zwolle dat zondag de bekerfinale speelt tegen Ajax. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
Zondag volgt RTV Oost op radio, televisie en internet de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Ajax in De Kuip in Rotterdam. TV Oost verzorgt een extra live-uitzending vanaf 16.00 uur. Presentator Bert van Losser bespreekt in de studio in Hengelo de bekerkansen van PEC Zwolle met sportjournalist Stephan Wageman en oud PEC Zwolle speler Etienne Reijnen. Ook zijn er bijdragen vanuit de Zwolse binnenstad en uit Rotterdam bij de Kuip voorafgaand aan de wedstrijd. Social Media redacteur Gerson Veenstra volgt het laatste nieuws op het gebied van social media. Vanuit Zwolle doet Tom van ’t Einde verslag van de stemming en de sfeer terwijl Hester van den Top zich rondom stadion de Kuip in Rotterdam verschanst. Radio Oost doet live verslag van de wedstrijd. Hans van Wieren presenteert van 16.00 tot 21.00 uur waarin om 18.00 uur live het wedstrijdverslag te horen is van Paul Schabbink en Nico Wantia vanuit het stadion. Er zijn sfeerverslagen te horen vanuit de binnenstad in Zwolle en rondom de Kuip.
In Sport op Zondag om 21.45 uur een terugblik op de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Ajax. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Op maandag 21 april, 2e paasdag, doet RTV Oost vanaf 16.00 uur live verslag van de huldiging van PEC Zwolle. Bij winst is er, na de rondvaart op het Almelose kanaal, een huldiging op het podium in Park Wezenlanden. Bij een nederlaag maakt de selectie van trainer Ron Jans alleen een rondvaart door Zwolle met als eindpunt het Rodetorenplein.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.