nieuws

Britt Bongaerts en Juliet Lohuis versterken Eurosped TVT Almelo

Team dames Eurosped 2013-2014
Team dames Eurosped 2013-2014
Eurosped TVT uit Almelo heeft twee nieuwe speelsters aangetrokken voor het seizoen 2014-2015. Britt Bongaerts en Juliet Lohuis komen de volleybaldames uit Almelo versterken.
Bongaerts en Lohuis komen over van het Talentteam Papendal-Arnhem. Trainer Jan Berendsen: "Beide speelsters stonden in de belangstelling van diverse eredivisie-teams. We zijn dan ook zeer verheugd dat deze talenten hebben gekozen voor Eurosped TVT".
De Roermondse spelverdeelster Britt Bongaerts is blij met de overgang. "Bij Eurosped-TVT ga ik samenspelen met een aantal speelsters die ik al langer ken, en krijg ik te maken met een trainer die in staat is om mij nog beter te maken. Daarnaast is het voor mij als spelverdeelster een fijne gedachte dat Diane Rademaker bij de club betrokken is. Zij kan mij met al haar ervaring helpen mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen" aldus Britt Bongaerts.
Voor Juliet Lohuis is Eurosped een bekende regio: ze begon haar carrière bij Pollux. Ze wordt in Almelo hoofdblokkeerder. Lohuis: "Ik ben in het verleden al eens benaderd door Eurosped TVT, maar nu was het juiste moment om 'ja' te zeggen."
Met het aantrekken van de twee dames is het team van Eurosped compleet voor het seizoen 2014-2015. Overige speelsters zijn: Daniëlle Nouwen, Kate Morrell, Katie Post, Jiska Kamphuis, Lieke Streutker, Antoinette Posthuma, Jeanine Stoeten, Daniëlle Bosch en Sanne Metsemakers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.