nieuws

Duizenden fans onthalen bekerwinnaar PEC Zwolle

Duizenden fans van PEC Zwolle hebben zondagnacht voor een spontane huldiging gezorgd in het IJsseldeltastadion.
Rond 00.45 uur kwam de spelersbus van bekerwinnaar PEC Zwolle aan in de provinciehoofdstad, waar vele fans de spelers onthaalden met vuurwerk en gezang. Op viaducten boven de snelweg stonden al tientallen supporters om de selectie van trainer Ron Jans toe te juichen.
Bij aankomst in Zwolle werd het feestje compleet. De deur van de spelersbus werd opengetrokken en de spelers werden toegezongen. Het feest werd voortgezet op het veld van het IJsseldeltastadion, waar trainer Ron Jans zei felicitaties uit heel Europa te hebben ontvangen. Joost Broerse toonde de gewonnen KNVB-beker aan de duizenden fans die op de tribune hadden plaatsgenomen. Na drie kwartier was het spontane feestje afgelopen. De selectie heeft deze nacht nog een besloten feest. De terugreis en het feest in het IJsseldeltastadion is hier volledig terug te zien.
Maandagmiddag is de huldiging met een rondvaart door Zwolle. Direct daarna verschijnen de spelers op een podium in Park de Wezenlanden. De huldiging wordt vanaf 15.30 uur live uitgezonden door TV Oost.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.