nieuws

Burgemeester Almelo will extra maatregelen KNVB

Burgemeester Hermans van Almelo wil extra maatregelen van KNVB
Burgemeester Hermans van Almelo wil extra maatregelen van KNVB
Burgemeester Hermans van Almelo wil dat de KNVB en Ajax extra maatregelen nemen om ongeregeldheden te voorkomen bij de wedstrijd van Heracles tegen Ajax, volgende week zondag in Almelo.
Hermans zei dat in een reactie bij de NOS op de ongeregeldheden in De Kuip tijdens de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Ajax. De wedstrijd werd stilgelegd omdat aanhangers van Ajax in het stadion met vuurwerk gooiden. Voetbalbond KNVB gaat evalueren wat er mis is gegaan, waardoor ondanks twee keer fouilleren toch vuurwerk in De Kuip terecht kon komen. De zaak wordt voorgelegd aan de aanklager betaald voetbal.

Social media scherp in de gaten houden

Burgemeester Hermans van Almelo wil dat komende dagen de social media extra scherp in de gaten worden gehouden. Afhankelijk van de evaluatie van de ongeregeldheden in De Kuip door de KNVB houdt de burgemeester de mogelijkheid open om de veiligheidsmaatregelen in Almelo aan te scherpen. De fractie Lokaal Almelo Samen (LAS) heeft meteen na de ongeregeldheden in Rotterdam vragen gesteld hoe burgemeester en wethouders herhaling in Almelo wil voorkomen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.