nieuws

Losse verkoop de Stentor regio Zwolle snel uitverkocht, PEC is populair

De losse verkoop van de Zwolse editie van de Stentor ging vandaag als een speer. Bij veel verkooppunten in de stad was de krant vanochtend al uitverkocht.
Een ondernemer van de Bruna aan De Dobbe zegt dat hij vanochtend binnen een kwartier door zijn voorraad heen was. "Ik had er wel honderd of meer kunnen verkopen", zegt hij over de populariteit van de krant vandaag. Waar de verkoop gewoonlijk bij een stuk of tien kranten stokt, verkocht hij vanmorgen binnen een kwartier zijn voorraad van ongeveer 60 kranten.
Bij de C1000 aan de Forelkolk hetzelfde verhaal. Geen krant meer te krijgen. Het is de mensen uiteraard te doen om het sportkatern van De Stentor, waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van het bekersucces van PEC Zwolle. "Wij krijgen hier nooit telefoontjes met de vraag of we nog kranten hebben. Vandaag dus wel", aldus een medewerker.
De Stentor meldt zelf dat de krant van vandaag alleen nog als e-paper te koop is. Wie geen abonnement heeft en toch de krant met alle verhalen over het succes van PEC wil lezen, kan via de site van de Stentor een dagpas voor de e-paper kopen. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.