nieuws

Bank pakt weer paar miljoen van Ger Visser af

De Rabobank heeft weer miljoenen van oud-Eurocommerce topman Ger Visser afgepakt. Het gaat om 3,5 miljoen euro. Dat geld is in 2012 weggesluisd naar een bankrekening in Duitsland. De rechtbank in Amsterdam heeft vandaag bepaald dat het geld alsnog overgemaakt moet worden naar de Rabobank.
Het zou gaan om de opbrengst van een aantal paarden van de Eurocommerce stallen. Het geld moet binnen drie dagen op een rekening van de Rabobank staan.

Banken plukken Ger Visser

De banken zijn al sinds het faillissement van Eurocommerce bezig om oud-eigenaar Ger Visser kaal te plukken. De gevallen vastgoedmagnaat wordt verdacht van faillissementsfraude, valsheid in geschrifte en het oplichten van een aantal banken. Door het faillissement van Eurocommerce hebben de banken honderden miljoenen euro's verloren.
Een maand geleden zijn de peperdure springpaarden van Ger Visser al geveild. Dat leverde 11,5 miljoen euro op. Het bijbehorende landgoed staat nog te koop voor een paar miljoen. Eerder zijn ook al tien Ferrari's en een Rolls Royce geveild. Begin mei wordt ook hotel-restaurant De Roskam in Gorssel verkocht. Alles bij elkaar hebben de banken nu naar schatting zo'n 25 miljoen euro terug weten te halen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.