nieuws

Zoover Awards voor De Reesprong in Buurse en Kottinkhof in Beuningen

Buitenverblijf Kottinkhof in Beuningen en Landrijk De Reesprong in Buurse behoren tot de allerbeste accommodaties van Nederland. Dat bleek dinsdag tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards.
Buitenverblijf Kottinkhof won in de categorie 'bungalow' en Landrijk De Reesprong won in de categorie 'lodge'. Zoover is een website waarop vakantiegangers accommodaties en reisorganisaties kunnen beoordelen. Elk jaar worden onderscheidingen uitgereikt aan organisaties en accommodaties die het beste scoren.
Camping Olde Kottink waar het buitenverblijf Kottinkhof bij hoort scoorde ook nog eens het beste van Overijssel in de categorie 'camping' (plek 14). Verder staat in de categorie 'camping' alleen natuurkampeerplaats De Kunne in De Lutte (plek 19).

Zes awards voor vakantieparken en hotels

In de categorieën 'vakantiepark' en 'hotel' scoort Overijssel de meeste Zoover Awards, zes in beide categorieën. Erve Protsmann in Holten staat het hoogste van de vakantieparken (plek 2). Verder waren er prijzen voor: Villapark Eureka in Deurningen (plek 3), Hof van Salland in Hellendoorn (plek 7), De Witte Berg in Ootmarsum (plek 11), De Beerze Bulten in Beerze (plek 17) en Botel Giethoorn (plek 23).
Herberg de Kemper in Markelo staat het hoogst in de categorie hotel (plek 6). Verder werden awards uitgereikt aan: De Schout in Denekamp (plek 7), Landgoed de Wilmersberg in De Lutte (plek 11), De Koperen Hoogte (plek 13), Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte (plek 15) en Droste's Hotel & Restaurant in Tubbergen (plek 18).

Lodge alleen in Overijssel

Opvallend is dat er in de categorie lodge vier winnaars zijn en alle winnaars uit Overijssel komen. Op plek 1 dus De Reesprong en verder Boerderijlodge Droste's De Bölte in Ootmarsum (plek 2), Boerderijlodge Droste's Erve Heerman in Tubbergen (plek 3) en Dubbelinks Havezathe in Delden (plek 4).
Verder zijn er nog awards uitgereikt in de categorie 'appartement' aan Landgoed Het Rheins in Enter (plek 7), Twentekiek in Delden (plek 14) en De Johanneshoeve in Westerhaar (plek 18). In de categorie 'landhuis' waren er awards voor 't Borghuis in Losser (plek 3) en 't Keampke in De Lutte (plek 4). In de categorie 'vakantiehuis' won Koe in de Kost in Heeten een award (plek 4).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.