nieuws

Sport bij RTV Oost 27 april

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Enschede Marathon en voetbal van de Overijsselse eredivisieclubs.

Zondag Live verslag van de Enschede Marathon.

TV Oost verzorgt vanaf 10.00 uur een live uitzending vanuit Enschede. De uitzending start met een verslag van de wedstrijdlopers en wordt vervolgd met een uitgebreid verslag van de recreatieve lopers. RTV Oost werkt deze dag samen met TV Enschede FM die de beelden overneemt. Radio Oost doet vanaf de start van de wedstrijd om 10.30 uur in live flitsen verslag van de Enschede Marathon. Een verslaggever zal het wedstrijdverloop volgen vanaf de motor.
Behalve de wedstrijd staan in de live-uitzending van TV Oost de unieke sfeer bij de Enschede Marathon en de beleving van deelnemers en publiek centraal. Te zien zijn onder meer de binnenkomst van de wedstrijdlopers en recreanten en sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt. Tijdens de tv-uitzending kunnen lopers, toeschouwers en tv-kijkers een Tweet sturen die in beeld te zien is. Zij kunnen daarvoor #tvoost toevoegen aan hun Twitterbericht.
In Sport op Zondag om 21.45 uur een ruime samenvatting van de Enschede Marathon. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan de Enschede Marathon en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Op zondag in Almelo de wedstrijd Heracles – Ajax, waarbij Ajax bij winst landskampioen wordt. Verder ontvangt PEC Zwolle de spelers van PSV, reist
FC Twente af naar Nijmegen voor de wedstrijd tegen NEC en speelt Go Ahead Eagles uit tegen Vitesse in Arnhem. Al deze wedstrijden worden gespeeld om 14.30 uur.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.