nieuws

Onder de Loep

Onder de Loep
Onder de Loep
In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van onder meer misbruik van twee meisjes van 7 en 8 jaar in Zwolle. Verder bewakingsbeelden van daders van misdaden in Dalfsen, Ommen, Hengelo en Enschede.

Zwolle - Misbruik twee meisjes

Politie zoekt een man die twee meisjes van zeven en acht jaar heeft misbruikt in de buurt van de speelplaats aan de Tormentilweg in Zwolle. Ook wil de politie in contact komen met een mogelijke getuige die op donderdag 3 april rond 17.45 uur zat te vissen bij het water bij de Zalkerveerweg. Hij kan iets gezien hebben wat belangrijk is voor het onderzoek naar de onbekende man die ontuchtige handelingen pleegde bij de twee jonge meisjes.

Zwolle - Vernieling pinautomaat

De politie zoekt een man die drie pinautomaten op het Stationsplein in Zwolle en mogelijk zes pinautomaten in Groningen heeft vernield. Wie (her)kent hem van de bewakingsbeelden?

Dalfsen - Diefstal portemonnee

Twee jonge vrouwen stelen op woensdag 2 april een portemonnee van een vrouw die aan het winkelen is in het Kruidvat in Dalfsen. Wie herkent deze vrouwen op de bewakingsbeelden?

Ommen - Wisseltruc bij de Albert Heijn

Het lukt een onbekende vrouw om op 18 februari de kassamedewerkster van de Albert Heijn in Ommen op te lichten. Ze haalt een wisseltruc uit tijdens het betalen van de zuurkool. De vrouw staat op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent haar of weet waar ze verblijft?

Hengelo - Diefstal scooter

Op donderdag 27 februari rond 23.00 uur breken drie onbekende mannen in de kelderruimte van een flat aan de Zernikestraat in Hengelo. Zij stelen een zwarte scooter van het merk Piaggio en worden gefilmd door de bewakingscamera. Deze beelden worden getoond. Wie (her)kent deze drie mannen?

Hengelo - Diefstal dure zonnebrillen

In de vroege donderdagmorgen van 10 april lukt het een inbreker om bij Gelink Optiek aan de Wemenstraat in Hengelo ongeveer 50 Ray Ban zonnebrillen te stelen. Wie heeft die nacht iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving of weet waar deze brillen zijn? De inbreker staat (met bivakmuts) op de beelden die getoond worden.

Hengelo - Gewapende overval snackbar

De eigenaresse van snackbar Peho aan de Boekeloseweg is gewond geraakt toen zij werd overvallen door twee onbekende gemaskerde mannen met messen. De politie hoopt dat er getuigen zijn die tijdens de overval in de omgeving waren contact willen opnemen.

Enschede - Poging overval

De medewerker van Texaco tankstation aan de Boulevard 1945 in Enschede heeft op tijd door dat hij een gewapende overvaller en geen klant in zijn shop heeft op maandag 24 maart om 4.30 uur. Hij brengt zichzelf in veiligheid en de overvaller verlaat de shop zonder buit. Hij staat mét en zonder bivakmuts op bewakingsbeelden. Wie herkent hem?

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.