nieuws

Politie brengt nieuwe beelden explosie Zwolle naar buiten

Explosie bij shoarmazaak Zwolle
Explosie bij shoarmazaak Zwolle
De politie gaat morgenavond in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht nieuwe beelden laten zien van de verdachten van de explosie bij shoarmazaak Da Vinci aan de Oude Vismarkt in Zwolle.
In de vroege morgen van maandag 3 maart werd de horecazaak volledig vernield door een explosie. De politie gaf al eerder bewakingsbeelden vrij waarop de explosie te zien is en waarbij de verdachten de Wolweverstraat in rennen. De politie heeft nu nieuwe beelden waarop de verdachten te zien zijn voor de explosie.

Ook aandacht voor schietpartij Zwolle

In het opsporingsprogramma wordt ook aandacht besteed aan een andere Zwolse zaak, de schietpartij aan de Caspar Fagelstraat. Op oudejaarsavond ziet een bewoner van de Caspar Fagelstraat een onbekende automobilist tegen zijn geparkeerde auto aanrijden. Hij spreekt hem hierop aan, maar de man is zo agressief dat hij hem mishandeld. Ook loste hij meer dan tien schoten.
De politie heeft die nacht nog twee mannen aangehouden, maar is nog op zoek naar meer verdachten en informatie. In de uitzending morgenavond is een reconstructie van de schietpartij te zien. Opsporing Verzocht is om 21.30 uur op Nederland 1.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.