nieuws

Gedupeerde ouders hebben vertrouwen in nieuwe start zwemschool Dalfsen

Het failliete Zwemcentrum in Dalfsen maakt vandaag onder de naam zwemschool Vetcool Dalfsen een nieuwe start. Een paar honderd gedupeerde ouders kwamen gisteren in Dalfsen bijeen om hun vertrouwen in de nieuwe eigenaar Benny Mensink uit te spreken.
Hij heeft de gedupeerde ouders beloofd dat hij de zwemlessen tegen een sterk gereduceerd tarief zal voortzetten. Zo'n 700 ouders en kinderen raakten vorige maand gezamenlijk ruim 4 ton aan vooruitbetaald lesgeld kwijt, toen de zwemschool vlak na verkoop failliet ging.
De vorige eigenaar Vaatstra had de zwemschool aan de inmiddels failliet gegane ondernemer Zimmerman verkocht met alleen maar lasten en schulden, terwijl hij er zelf met het betaalde lesgeld vandoor ging. De curator, probeert een deel van dat geld bij de vorige eigenaar terug te vorderen, maar veel hoop dat het lukt is er niet.
Ondanks het feit dat veel gezinnen voor honderden euro's de boot in zijn gegaan, hebben ze toch vertrouwen in de opzet en start van de nieuwe zwemschool in Dalfsen.
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.