nieuws

Frank Lubberts vijfde aanwinst Landstede Volleybal

Frank Lubberts
Frank Lubberts
Landstede Volleybal heeft de vijfde versterking voor komend seizoen binnen. Frank Lubberts speelt de komende twee seizoenen voor de Zwolse club. De 23-jarige spelverdeler komt over van Dynamo. Van die club won Landstede in de finale van de play-offs.
"Ik ben heel blij met deze nieuwe stap. Landstede Volleybal is momenteel de beste club van Nederland en daar wil ik graag deel van uit maken. Ik heb met Redbad Strikwerda wel vaker om de tafel gezeten en het klikte altijd wel goed tussen ons. Wat dat betreft is het gevoel ook prima. Ik denk dat ik mij als volleyballer nog zeker verder kan ontwikkelen, helemaal omdat ik straks bij Landstede Volleybal twee keer per dag ga trainen. Dat wordt pittig, maar wij gaan er vol voor", aldus Lubberts, die tevens verhuist naar Zwolle. "Heel spannend allemaal, maar ik heb bewust voor een contract voor twee jaar gekozen. De faciliteiten in Zwolle zijn uitstekend en de organisatie geeft mij een goed gevoel. Dus vandaar ook de tweejarige verbintenis.
Coach Redbad Strikwerda ziet Frank Lubberts als een jonge veelbelovende speler. "Voor een spelverdeler is hij nog heel jong, maar desondanks beschikt hij over aardig wat ervaring en draait al de nodige jaren mee in de top van Nederland. Hij heeft bovendien nog voldoende mogelijkheden om progressie te boeken in zijn spel."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.