nieuws

Sport bij RTV Oost 3 en 4 mei

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse en Eredivisie en wielrennen.
Zaterdag om 14.30 uur live op TV Oost de 62e Ronde van Overijssel.
Het parcours voert traditiegetrouw langs de mooiste plekken in Twente en Salland. De renners passeren onder meer de Tankenberg, Kuiperberg, Apenberg en de kasseistroken in de ‘Hel van het Oosten’. Voorafgaand aan deze live-registratie een ruime samenvatting van de op vrijdag verreden Ronde van Overijssel voor de vrouwen.

In Sport op Zaterdag om 21.35 uur het topduel in de Topklasse tussen Spakenburg en HHC Hardenberg. En weet Excelsior'31 degradatie te voorkomen? De ploeg speelt in Rijssen tegen IJsselmeervogels. Verder aandacht voor de Ronde van Overijssel. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur de titelstrijd in de hoofdklasse C tussen Hercules en Quick'20. Verder een sfeerreportage van het kampioensduel tussen Lemelerveld en Helios en een uitgebreid verslag van de Ronde van Overijssel. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Zaterdag de Overijsselse derby FC Twente tegen PEC Zwolle. Go Ahead Eagles speelt thuis tegen Roda JC en Heracles Almelo reist af naar Groningen voor het duel tegen FC Groningen. Al deze wedstrijden worden gespeeld om 18.45 uur.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.