nieuws

Politie doet inval in woning Holtenbroek Zwolle maar opnieuw geen aanhoudingen

Er is vanavond opnieuw een actie geweest van de politie in de Zwolse wijk Holtenbroek. Op Twitter ging het gerucht dat er aanhoudingen verricht waren, maar woordvoerder van de politie ontkent dat. Wel bevestigt de politie dat er een actie is geweest van de politie.Â
Vandaag was er urenlang een grote politiemacht aanwezig in de wijk. Onder meer agenten in kogelwerende vesten controleerden het in- en uitrijdende verkeer in de wijk. Aanleiding was een anonieme melding dat er mogelijk iemand met een wapen in de wijk was of zou komen. De politie nam de tip serieus en besloot het zekere voor het onzekere te nemen.
Rond acht uur vanavond liet de politie weten dat ze zouden 'afschalen'. Een politieterm om aan te geven dat de grote politiemacht uit de wijk ging vertrekken. Tijdens de controles van de uren daarvoor werden geen wapens gevonden en ook werd niemand aangehouden. De politie besloot dat het tijd was om te gaan.
Maar vanavond even na tienen was er opnieuw veel politie te zien in de wijk. Aan de Schubertstraat werd een inval gedaan. Uit voorzorg was de straat korte tijd afgezet. Opnieuw is er niemand aangehouden, zo laat de politie weten. Meer informatie over de inval is er nog niet. 
Bekijk de video in HD op YouTube

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.