nieuws

Supportershome Vak-P gewoon open rond duel FC Twente - PEC Zwolle

Supportershome Vak-P
Supportershome Vak-P
Het home van supportersvereniging Vak-P van FC Twente is rond de thuiswedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle weer geopend.
Het supportershome was de laatste twee thuiswedstrijden van FC Twente gesloten vanwege een aangekondigde controle door de gemeente in het kader van de Horecawet. Daar zou ook politie bij aanwezig zijn en dat wil Vak-P niet, omdat er ook geen politie aanwezig is bij de controle van andere horecazaken. Medewerkers van de gemeente Enschede zijn welkom om het supportershome zonder agenten te controleren.

Home weer open na gesprek met politie en gemeente

Vak-P heeft besloten om het supportershome weer open te stellen na opnieuw een gesprek met gemeente en politie. Daar is uitgekomen dat het home, zonder opleggingen, gewoon open mag zijn, schrijft de supportersvereniging op de eigen website.Op die manier krijgen de leden van Vak-P de kans om gezamenlijk te proosten op het seizoen en het bereiken van Europees voetbal.
Vak-P gaat rond het duel en de periode daarna in gesprek met de eigen leden om opnieuw een standpunt in te nemen over de controle. Daarna volgt weer een overleg met gemeente en politie.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.