nieuws

Dennis Telgenkamp keept slotduel Heracles Almelo

Dennis Telgenkamp
Dennis Telgenkamp
Dennis Telgenkamp staat zaterdagavond tijdens de laatste competitiewedstrijd van het seizoen onder de lat bij Heracles Almelo.
De reservekeeper mag de vertrekkende Remko Pasveer vervangen als beloning voor zijn instelling: "Dennis heeft het hele jaar heel trouw ondersteuning gegeven aan club en team en is daarnaast altijd positief gebleven", legt trainer Jan de Jonge uit. "Volgend jaar wordt het onze eerste keeper. Dit jaar zat hij er eigenlijk al heel dicht tegen aan, maar onze eerste keeper is natuurlijk ook niet misselijk."
Heracles is na de salonremise tegen Ajax veilig, maar De Jonge vindt dat er nog wel wat op het spel staat: "Dat kan ik in twee woorden zeggen: Goed afsluiten. Dat is waar het mij om gaat."
De Jonge heeft vriijdag tijdens de afsluitende training nadrukkelijk geobserveerd welke spelers de indruk wekten in Groningen nog tot het gaatje willen gaan en zal daar bij het maken van de opstelling rekening mee houden. Welke elf er gaan starten, wilde hij vrijdag nog niet kwijt. Oussama Tannane, Jeroen Veldmate, Leon van Dijk en Dario Vujicevic ontbreken vanwege blessures.
Het duel in de Euroborg begint zaterdag om 18.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Janssen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.