nieuws

FC Twente gunt Peter Wisgerhof waardig afscheid als profvoetballer

Peter Wisgerhof
Peter Wisgerhof
De kans is groot dat Peter Wisgerhof zaterdag enige tijd kan meespelen bij FC Twente.
De verdediger en voormalig aanvoerder vertrekt na dit seizoen en is door trainer Michel Jansen opgenomen in de selectie voor het thuisduel met bekerwinnaar PEC Zwolle.
,,Peter komt terug van een blessure en het is mooi om te zien wat hij en de medische staf eraan gedaan hebben om fit te worden om eventueel speelminuten te maken'', aldus Jansen, die Felipe Gutiérrez ziet terugkeren van een blessure. Rasmus Bengtsson is niet van de partij vanwege een blessure.

Laatste keer Jansen

Voor Jansen was het vandaag de laatste persconferentie. De trainer doet na de wedstrijd van zondag een stapje terug. Alfred Schreuder is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Twente. Hij was dit jaar de assistent van Jansen, omdat hij nog niet over de vereiste papieren beschikt om hoofdtrainer te mogen zijn. Volgend seizoen is dat wel het geval. Schreuder trad ook dit seizoen al vaak op de voorgrond bij de coaching van de spelers tijdens de wedstrijd. De praatjes voor en na de wedstrijd met de media moest hij overlaten aan Jansen die wel over de juiste papieren beschikt. Jansen liet tijdens de persconferentie weten dat hij er van heeft genoten, meldt Tubantia. "Het enige wat er aan heeft ontbroken is een Europese wedstrijd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.