nieuws

Aanvoerster Esther Schop langer bij Dalfsen

Esther Schop
Esther Schop
Aanvoerster Esther Schop speelt ook komend seizoen voor Sercodak Dalfsen. De cirkelspeelster heeft haar contract met een jaar verlengd en begint komend seizoen aan haar vierde jaar bij de regerend landskampioen.
"Haar vriend, handballer Leon van Schie, heeft een contract getekend in België en daarom heeft ze lang moeten nadenken hoe haar toekomst eruit zou gaan zien. Dat is natuurlijk best ingrijpend. Des te meer zijn we blij dat Esther nog een jaar voor Dalfsen heeft gekozen. Ze is samen met Fabienne Logtenberg de regisseur van onze dekking, een van de oudste van de groep en als aanvoerster speelt ze een belangrijke rol in het proces. Esther wil haar maatschappelijke carrière nu ook in deze omgeving gaan opbouwen en we gaan dus samen op zoek naar een geschikte baan waarin ze haar expertise kan overbrengen", aldus manager Rene Cloo.
Dalfsen krijgt komend seizoen een nieuwe gezicht door het vertrek van acht speelsters. Maar ving dat inmiddels al op met de komst van Debbie Bont, Kelly Dulfer, Janneke Vandewall, Angela Steenbakker en Fenne Rijks. De club zoekt nu nog een keepster en twee veldspeelsters.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.