Excelsior'31 degradeert uit topklasse

Voor Excelsior'31 is het doek zaterdagmiddag definitief gevallen. De topklasser uit Rijssen is gedegradeerd uit het hoogste amateurniveau. Excelsior'31 verloor in eigen huis met 2-4 van IJsselmeervogels.
Excelsior'31 had bij winst nog een kans om zich te handhaven en het zag er in het begin goed uit voor de thuisploeg. Na 37 minuten kwam Excelsior op 1-0 via Andreas David, die een strafschop benutte. Via Robert Wilens werd het na rust zelfs 2-0 voor de thuisploeg, maar daarna ging het mis.
Binnen vijf minuten scoorde IJsselmeervogels drie keer, waardoor Excelsior tegen een 2-3 achterstand aankeek. Via Jasmin Ramic werd het nog 2-4. Na vier seizoenen op het hoogste niveau speelt Excelsior'31 komend seizoen weer in de hoofdklasse.