Genemuiden mengt zich in titelstrijd, Staphorst mag nog hopen

Sportclub Genemuiden heeft zaterdagmiddag een heel belangrijke overwinning geboekt tegen Berkum. De ploeg van trainer Hans Schrijver won met 0-2 in Zwolle en komt daardoor op gelijke hoogte met koploper Flevo Boys, dat verrassend verloor.
Genemuiden kwam na 53 minuten op een 0-1 voorsprong via Patrick Lip. Willem Lanjouw besliste vijf minuten voor tijd het duel met de 0-2. Als Genemuiden komend weekend wint van ACV, is de ploeg kampioen of dwingt het een beslissingsduel af. Berkum is door de nederlaag in grote degradatiezorgen.

Ook Staphorst maakt nog kans

Staphorst heeft zich ook in de titelstrijd gemengd. Staphorst won in eigen huis met 6-0 van WHC. Martijn Brakke, Philip Ties en Rob Mijnheer scoorden allemaal twee keer. De achterstand op koplopers Flevo Boys en Genemuiden is met nog één duel te spelen twee punten.