Heracles eindigt als veertiende na nederlaag in Groningen

Heracles Almelo heeft zaterdagavond het laatste duel van het seizoen verloren bij FC Groningen. In De Euroborg werd het 3-1 voor de thuisploeg.
Al na ruim een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door Zivkovic. Tien minuten voor rust zorgde Rosheuvel echter voor de gelijkmaker. Ruim twintig minuten voor het einde werd kwam Groningen opnieuw op voorsprong. Dit keer was Van der Velden de doelpuntenmaker. Vier minuten later was het duel beslist na de 3-1 van invaller De Leeuw. Heracles eindigt door de nederlaag als veertiende en is daarmee de slechtste Overijsselse club.