nieuws

Wisgerhof speelt laatste wedstrijd met spierscheuring

Peter Wisgerhof speelde zaterdagavond zijn laatste wedstrijd voor FC Twente. De verdediger kwam in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle vlak voor tijd onder luid gejuich in het veld.
Trainer Michel Jansen gunde de routinier speelminuten in de laatste competitiewedstrijd, waarin niets meer op het spel stond. De verdediger, die direct de aanvoerdersband kreeg omgehangen van Dusan Tadic, verlaat Twente na dit seizoen en beëindigt zo goed als zeker zijn loopbaan. 
Wisgerhof genoot van zijn laatste minuten. Het was eigenlijk onverantwoord dat de verdediger speelde. "Ik heb twee weken terug een spierscheuring opgelopen, maar ik wilde heel graag spelen", zei hij na afloop tegen RTV Oost. "Ik zou mijn spier kunnen afscheuren, maar dat had ik er wel voor over."
Wisgerhof werd tijdens het warmlopen al volop toegezongen. "Het was een emotionele rollercoaster, fantastisch", reageerde de verdediger. "Het is ongelofelijk. Hoeveel spelers in Europa krijgen zo'n afscheid? Dat zullen er niet heel veel zijn. Ik ben niet het grootste talent geweest, maar ik heb er alles uitgehaald."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.