nieuws

Optreden The Common Linnets op Eurovisie Songfestival goed ontvangen

The Common Linnets in Kopenhagen
The Common Linnets in Kopenhagen
Ilse DeLange uit Almelo en Waylon hebben zojuist als veertiende in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen in Denemarken opgetreden als The Common Linnets. Volgens commentatoren Jan Smit en Cornald Maas was het het beste optreden van het duo tot nu toe in Denemarken.
Commentator Jan Smit zei na afloop dat hij ervan overtuigd is dat Ilse DeLange en Waylon zich met hun nummer 'Calm After The Storm' plaatsen voor de finale.

Bijzondere uiteenlopende inzendingen

De inzendingen van de verschillende landen die deelnamen aan de eerste halve finale liepen nogal uiteen. Zo waren er twee Russinnen op een wipwap en Oekraïne liet een man hard rondjes rennen in een grote hamstermolen. Ilse DeLange en Waylon hielden het simpel zoals vooraf al was aangekondigd.
In Nederland werd kort nadat het liedje in De Wereld Draait Door werd gepresenteerd sceptisch gereageerd op de kansen voor het nummer, maar in Kopenhagen werden de bookmakers en de critici steeds enthousiaster. Of The Common Linnets de finale gaan halen, is rond elf uur vanavond duidelijk. 
Op Twitter werd het nummer van The Common Linnets in ieder geval goed ontvangen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.