Handbalsters Dalfsen ook langs Quintus

Peter Portengen
De handbalsters van Dalfsen hebben ook de negende en voorlaatste wedstrijd in de kampioensgroep gewonnen. Quintus werd in Kwintsheul met 29-22 verslagen.
Tot 9-9 ging het gelijk op in de eerste helft, maar uiteindelijk liep Dalfsen uit naar een 15-12 voorsprong bij rust. Na de pauze bouwde de ploeg van trainer Peter Portengen de voorsprong gestaag uit naar een verschil van zeven punten. Dalfsen is al een tijdje zeker van een plek in de finale om de landstitel. Wie daarin de tegenstander wordt is nog niet bekend. VOC Amsterdam heeft de beste kansen, de ploeg heeft twee punten voorsprong op DOS met één duel te spelen.