nieuws

Kapster Petra van den Burg uit Goor wint Coiffure Award 2014

Coiffure Award
Coiffure Award
Kapster Petra van den Burg uit Goor heeft een Coiffure Award 2014 gewonnen. Ze won de prijs in de categorie Dames regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In 2012 won ze ook al een Coiffure Award, toen in de categorie Avant Garde.
De Coiffure Award wordt elk jaar georganiseerd door het kappersvakblad Coiffure. De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers in heel Nederland. De visie van de kapper op haarmode van het komende jaar moet uit het werk spreken. De jury’s beoordelen de ingestuurde foto’s op het geheel van coupe, visagie, styling en fotografie. Van den Burg is de afgelopen jaren al twintig keer genomineerd voor een Award.
De inzendingen van kappers in Nederland dingen in totaal mee naar dertien Awards. De kappers maken kans op Awards voor dames- en herenkapsels, verdeeld over zes categorieën gebaseerd op verschillende regio’s. Daarnaast zijn er de Awards voor Avant Garde-kapsels en Newcomer of the Year voor kappers van 21 jaar en jonger. Verder zijn er nog vijf extra Awards te winnen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.