nieuws

Troon Game of Thrones mogelijk naar Enschede

Game of Thrones TroonTour
Game of Thrones TroonTour
De IJzeren Troon uit de televisieserie Game of Thrones is mogelijk binnenkort te zien in Enschede. De troon is op tournee geweest in Nederland, waarbij fans van de serie zich op de troon konden laten fotograferen.
De tournee wordt uitgebreid met twee dagen, waarbij mogelijk ook Enschede wordt bezocht. Het bezoekt hangt af van het aantal stemmen dat op de stad wordt uitgebracht.

Fans kunnen stemmen op 11 steden

Televisiezender HBO heeft besloten om fans te laten kiezen welke steden bezocht worden. Tot en met zondag 18 mei kunnen fans via een website naast Enschede stemmen op de plaatsen Almere, Eindhoven, Goes, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Lelystad, Rotterdam, Texel en Venlo.
De twee winnende steden worden op maandagmiddag 19 mei onthuld. Uiteindelijk zullen de twee steden met de meeste stemmen op maandag 26 mei en maandag 2 juni bezocht worden.

Carice van Houten en Michiel Huisman

Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-televisieserie, die sinds 17 april 2011 uitgezonden wordt op de televisiezender HBO. Centraal in de serie staat de strijd om het mythische continent Westeros.
Naast Carice van Houten, die sinds het tweede seizoen te zien is als de rode priesteres Melisandre, is er in het vierde seizoen een belangrijke rol weggelegd voor Michiel Huisman.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.