nieuws

Vrienden vermiste Cynthia uit Vriezenveen flyeren donderdag in Zwolle

De vermiste Cynthia Beuving
De vermiste Cynthia Beuving
Vrienden van de vermiste 32-jarige Cynthia Beuving uit Vriezenveen gaan donderdag tijdens de koopavond in Zwolle flyers uitdelen aan het winkelend publiek.
De vrienden en een aantal vrijwilligers hopen dat ze door te flyeren meer informatie krijgen over waar Cynthia kan zijn. Ze wordt vermist sinds woensdag 7 mei. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid met haar foto en naar haar gezocht, maar ze is nog steeds niet gevonden. Vrienden en familie maken zich ernstig zorgen.

In Zwolle gezien

Sommige vrienden hebben al op verschillende plekken naar haar gezocht. Ook hebben ze een Facebookpagina gemaakt met informatie over de vermissing. Ze zou afgelopen vrijdag in Zwolle zijn gezien. Daarom wordt donderdag ook in het centrum van Zwolle geflyerd.
Cynthia is een opvallende verschijning. Ze heeft piercings in haar neus, onderlip, tong en borstbeen. Ze heeft een tatoeage op de buik en op de rechter bovenarm. Ze loopt mank. Haar haar is geverfd in de kleuren geel en groen. Vrienden vragen mensen die denken dat ze Cynthia zien, haar vooral niet aan te spreken, maar de politie te bellen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.