nieuws

Italiaanse waterpolotitel lonkt voor ster Lieke Klaassen

Klaassen op schot in Italiaanse finale
Klaassen op schot in Italiaanse finale
Waterpoloster Lieke Klaassen uit Goor kan op dit moment niet stuk in Italië. De international steelt de show in de strijd om het kampioenschap.
Met haar ploeg Plebiscito Padova speelt ze zondag de derde en beslissende finalewedstrijd tegen Mediterranea Imperia. De favoriet werd zondag in het tweede duel vernederd door Lieke Klaassen en haar ploeg, 9-4. De voormalig speelster van Het Ravijn was de gevierde vrouw. Zij wist maar liefst vijf keer te scoren. De Italiaanse media zijn lovend over het optreden van Klaassen, die zondag de beslissende wedstrijd speelt om het kampioenschap.

Supergaaf

"Ruim 800 man op de tribune begonnen mijn naam te roepen nadat ik scoorde: Supergaaf!", laat Klaassen weten. "We moeten nog nog één keer knallen. We zijn echt veel beter", kijkt ze vol vertrouwen vooruit. Padova werd in de reguliere competitie vierde. Imperia eindigde als tweede. In de halve eindstrijd vertolkte Klaassen ook al een hoofdrol toen de titelfavoriet Orizzonte, dat de competitie als eerste eindigde, werd verslagen. De finale is zondag om 20.30 uur.
De doelpunten van Klaassen met Italiaans commentaar
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.