nieuws

N35 Haarle - Nijverdal volgend weekend dicht vanwege werkzaamheden

De locatie van de werkzaamheden
De locatie van de werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden aan de N35 bij de combitunnel in Nijverdal, is volgend weekend de weg afgesloten tussen Nijverdal en Haarle.
Vorig weekend werd de weg ook al afgesloten vanwege werkzaamheden. Vanaf vrijdag 23 mei om 22.00 uur zal de weg opnieuw dichtgaan, maandagmorgen op 26 mei gaat de weg om 05.00 uur weer open. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Omleidingsroutes

Tijdens de weekendafsluiting gelden de volgende omleidingsroutes:
- Doorgaand verkeer tussen Zwolle en Almelo kan vanuit Raalte rijden via N332 – A1 – N347 in de richting Rijssen, Wierden en Almelo of via N348 en Ommen in de richting Hellendoorn/Nijverdal.
- Doorgaand verkeer tussen Almelo en Zwolle kan vanuit Wierden rijden via N350 – N347 – A1 en N332 in de richting Raalte.
- Het lokaal wegverkeer van Haarle naar Nijverdal wordt omgeleid via de Tunnelweg (hoogtebeperking van 4,1 meter). Van Nijverdal naar Haarle wordt omgeleid via Rijssen.
24 mei centrum ook afgesloten
Op zaterdag 24 mei zal de N35 in het centrum van Nijverdal, de Grotestraat, ook dicht zijn tussen 10.00 en 19.30. Dat is vanwege een evenement. Deze afsluiting heeft geen invloed op de omleidingsroutes.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.