nieuws

Mark van Lenthe stopt met volleyballen

Mark van Lenthe
Mark van Lenthe
Mark van Lenthe stopt met volleyballen. De 27-jarige middenman van Landstede Volleybal gaat zich toeleggen op zijn maatschappelijke carrière.
Van Lenthe speelde negen seizoenen voor de Zwolse ploeg en won met Landstede twee landstitels, twee nationale bekers en twee supercups. "Ik neem met een voldaan gevoel afscheid. Ik heb in Zwolle alles meegemaakt: ik heb tegen degradatie geknokt, Europees gespeeld en prijzen gewonnen. Het is een hele moeilijke beslissing geweest, want qua leeftijd kan ik waarschijnlijk nog wel een paar jaartjes mee."
Manager Edwin van den Broeke van Landstede Volleybal betreurt het besluit: "Wij missen in Mark straks een zeer betrouwbare kracht. Zonder te vragen kon je altijd op hem bouwen. Hij is een klassiek voorbeeld van eenspeler die hier op jonge leeftijd is binnengekomen en in de loop der jaren is uitgegroeid tot een steunpilaar voor de ploeg. Hij heeft misschien niet het meeste talent, maar hij heeft aangetoond dat je met heel hard werken de top kunt bereiken. En in dat opzicht is hij echt een voorbeeld voor velen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.