nieuws

RTV Oost Oktoberfest 2014 komt er aan

De Evenementenhal in Hardenberg opent op zaterdag 4 oktober het Nederlandse Oktoberfest-seizoen met het ‘RTV Oost Oktoberfest’. Dat is bekendgemaakt door de regionale omroep voor Overijssel en de Evenementenhal. Belangrijke verbeteringen zijn dat de feestavond nu op zaterdagavond zal plaatsvinden en de interne ‘verhuizing’ van het feest naar de Klepperzaal.
Dorothy Oosting presenteert het Oktoberfest en dit jaar krijgt ze backstage assistentie van Wijbrand van der Sande. Voor het RTV Oost Oktoberfest is weer een batterij aan artiesten uit de Alpenlanden gecontracteerd. Zo zal er onder meer worden opgetreden door de Palemiger Spatzen, Sigrid & Marina en de Mooskirchner. Op veler verzoek is Romy (aus Bayern) weer uitgenodigd, die Woidrocker komen de tent op de kop zetten, er is muziek van huisorkest de Eschländerkapel uit Hellendoorn, het RTV Oost Showballet komt dansen en Michel Wolsink is er. RTV Oost organiseert sinds 2007 feesten die in het teken staan van de Volksmuziek uit Zuid-Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Noord-Italië.

De Evenementenhal zal weer worden aangekleed als een traditioneel Oktoberfestzelt, er zijn bierpullen, grote wijnglazen en lekker eten. RTV Oost maakt tv-opnamen van het feest voor een serie speciale tv-programma’s. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan onder het motto: Vol = Vol. Kaarten á €17,50 zijn alleen te koop bij de Evenementenhal en niet via ticketbureaus of veilingsites.
Voor alle artiesteninformatie en het kopen van kaarten kijk je op www.evenementenhal.nl/oktoberfest.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.