nieuws

'Fiets 'm d'r in' op de Universiteit Twente in Enschede

'Te land, ter zee en op de UT', dat is wat een groep studenten van de Universiteit Twente heeft georganiseerd. Ter ere van het 15-jarig bestaan van de Student Union gingen gisteravond tientallen versierde fietsen van de schans tijdens het evenement 'Fiets 'm d'r in'.
De Student Union is een organisatie die de belangen van alle studenten aan de Universiteit Twente in Enschede behartigt. Ruim 100 verenigingen, commissies en stichtingen waaronder de studie-, sport-, cultuur- en gezelligheidsverenigingen vormen samen de Student Union.

Honderden toeschouwers

In een poging om het langstlopende amusementsprogramma van de Nederlandse televisie nog één keer te realiseren, werd een deel van de campus omgebouwd tot het decor van 'Te land, ter zee en in de lucht'. Honderden mensen keken toe hoe de een na de ander het water in ging.
De afgelopen maanden hebben de 47 studententeams hun best gedaan om de mooiste creaties van hun fiets te maken. Na een strenge keuring mochten de fietsen gisteravond van de schans. De snelste, de origineelste en de pechvogel gingen met een mooie prijs naar huis.
Bekijk de video in HD op YouTube

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.