nieuws

Afscheid vol hoogtepunten voor Sander Boschker

De loopbaan van Sander Boschker zit erop. De afscheidswedstrijd voor de doelman van FC Twente tussen de Kampioenen en The Legends eindigde na een sfeervolle avond in De Grolsch Veste in 7-4.
Boschker, die 562 wedstrijden in actie kwam voor de club uit Enschede, keepte bij beide teams een helft. De clubicoon van FC Twente had ruim zestig spelers uitgenodigd voor zijn afscheidswedstrijd. Zo maakten spelers als Fred Rutten, André Paus, Ronald de Boer, Blaise Nkufo, Sjaak Polak, Prince Polley, Hans de Koning en Theo Janssen hun opwachting.

Doelpunt Boschker

De wedstrijd kende veel hoogtepunten met enkele fraaie acties. Boschker scoorde zelf ook nog. De doelman benutte vlak voor tijd een strafschop. Het publiek had voor de wedstrijd een prachtig eerbetoon voor de doelman. Vak-P ontvouwde voor de wedstrijd een groot spandoek.

Emotionele speech

Na afloop keek Sander Boschker vanaf de middenstip in de uitverkochte Grolsch Veste emotioneel terug op zijn loopbaan van ruim 25 jaar. Hij bedankte zijn spelers, trainers, begeleiders en fans. "FC Twente zit voor altijd in mijn hart. Het was geweldig, deze avond zal ik nooit vergeten. Super."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.