nieuws

VVD draagt eerste provinciale lijsttrekker Overijssel voor

Monique van Haaf
Monique van Haaf
De gemeenteraadsverkiezingen zijn nog maar net achter de rug, vandaag kan gestemd worden voor de Europese verkiezingen, maar de VVD in Overijssel presenteert vandaag al de lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen.
De VVD is daarmee de eerste partij in Overijssel die een lijsttrekker voordraagt. Monique van Haaf uit Deventer gaat - als het aan het Overijsselse afdelingsbestuur van de VVD ligt - de kar trekken. Op 18 maart 2015 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Waarnemend fractievoorzitter van VVD

Van Haaf is momenteel waarnemend fractievoorzitter van de VVD en houdt zich onder meer bezig met regionale bereikbaarheid. Als doel noemt Van Haaf het versterken van de Overijsselse economie en werkgelegenheid. "Dat gaan we samen doen, politiek en Overijsselaars. Ik geloof in de kracht en mogelijkheden van onze prachtige provincie", aldus Van Haaf.
Of Monique van Haaf ook de nieuwe lijsttrekker wordt voor de provinciale VVD is afwachten. De leden van de VVD in Overijssel mogen op 11 juni stemmen over de voordracht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.