nieuws

Sport bij RTV Oost 24 en 25 mei

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal, handbal en inlineskaten.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor de nacompetitie voetbal. Staphorst op weg naar de topklasse tegen ACV. DETO Twenterand wil zich handhaven in de hoofdklasse, de ploeg uit Vriezenveen speelt tegen Bedum. En een reportage over de afscheidswedstrijd van Remko Pasveer en Kwame Quansah bij Heracles Almelo. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
Zondag live bij RTV Oost strijd om landstitel Sercodak/Dalfsen
TV Oost doet live verslag van de handbalwedstrijd Sercodak/Dalfsen tegen VOC Amsterdam in de strijd om de landstitel. De handbaldames van Sercodak/Dalfsen kunnen geschiedenis schrijven. De ploeg van coach Peter Portengen kan voor de vierde keer in successie landskampioen worden. In een ‘best of three’-serie is VOC Amsterdam dit keer de tegenstander. De wedstrijd Sercodak/Dalfsen – VOC Amsterdam is zondag vanaf 14.20 uur live te zien op TV Oost. Het live-verslag is ook in zijn geheel via de website van RTV Oost te volgen en ook Radio Oost heeft ruim aandacht voor de wedstrijd.
In Sport op Zondag om 21.35 uur ook beelden van de handbalsters van Sercodak Dalfsen in de finale om het landskampioenschap tegen Amsterdam. Verder aandacht voor inlineskaten vanuit Ommen met de Overijsselse top. En Quick'20 uit Oldenzaal gaat in de nacompetitie op bezoek bij MSC. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen.
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.