nieuws

Vrouw uit Losser in levensgevaar na ernstig ongeluk in Duitsland

Vrouw uit Losser ernstig gewond bij ongeluk in Duitsland
Vrouw uit Losser ernstig gewond bij ongeluk in Duitsland
Een 68-jarige vrouw uit Losser is ernstig gewond geraakt aan haar hoofd bij een ongeluk op de Duitse snelweg bij Bad Bentheim. Volgens de Duitse politie raakte ze 'levensgevaarlijk gewond'. Ze zat samen met een 67-jarige vrouw uit Enschede in de auto bij een 65-jarige man uit Losser toen hun auto van de weg werd gereden door een 44-jarige man uit Doetinchem.
Het ongeluk gebeurde op de A30 ter hoogte van Quendorf, in de buurt van Bad Bentheim. Volgens de politie haalde de man uit Doetinchem meerdere keren op gevaarlijke wijze auto's in. Toen hij op een gegeven moment tijdens het inhalen een snel naderende auto zag, week de bestuurder uit maar raakte daarbij de auto waarin de vrouw uit Losser zat.
Door de aanrijding raakte de auto van de weg, reed door een hek en sloeg vervolgens meerdere keren over de kop. De 68-jarige Losserse liep daarbij ernstig letsel op aan haar hoofd. De andere twee in de auto hadden alleen lichte verwondingen. Ook de bestuurder uit Doetinchem raakte gewond, hij heeft verwondingen aan zijn hoofd en been. Alle vier zijn in het ziekenhuis opgenomen, de twee lichtgewonden konden in de middag alweer naar huis.
Mogelijk was de bestuurder uit Doetinchem onder invloed van drugs ten tijde van het ongeluk. Om dat vast te kunnen stellen, is er bloed bij hem afgenomen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.