nieuws

PEC Zwolle haalt aanvoerder Feyenoord A1 voor beloften

PEC Zwolle haalt Rick Dekker
PEC Zwolle haalt Rick Dekker
PEC Zwolle heeft zich versterkt met Rick Dekker. De middenvelder komt over van de A1 van Feyenoord.
Daar was hij ook aanvoerder, maar kreeg hij geen profcontract aangeboden. Hij speelde bij de Rotterdammers enkele oefenduels met het eerste elftal. Bij PEC Zwolle wordt hij in eerste instantie gehaald voor de beloften, maar zal hij wel meetrainen met het eerste elftal.
Dekker op de website van PEC Zwolle: "De keuze voor de Zwollenaren was niet moeilijk. In de gevoerde gesprekken gaven Ron Jans en Gerard Nijkamp mij direct een positief gevoel. Daarnaast denk ik dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen. Het liefst speel ik op de nummer zes positie, waar ik de duels kan aangaan en veel passes kan geven. Bij PEC Zwolle hoop ik uiteindelijk een basisplaats te veroveren. Het voetbal dat de club speelt past goed bij mij."
Technisch directeur over de komst van Dekker: "Rick is een jonge speler met veel potentie. Het is een mooie ontwikkeling dat wij talenten als Rick Dekker, die op het hoogste jeugdniveau hebben gespeeld, naar PEC Zwolle kunnen halen. In Zwolle krijgt hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en om met de hoofdselectie mee te trainen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.