nieuws

Geen verdachte meer in zaak Halil Erol Steenwijk

Halil Erol
Halil Erol
De man die lange tijd verdacht werd van de moord op Halil Erol uit Steenwijk is geen verdachte meer. Dat heeft het Openbaar Ministerie bevestigd.
De man heeft een tijd vastgezeten voor betrokkenheid bij de dood van zijn plaatsgenoot, maar werd in oktober vorig jaar al vrijgelaten omdat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs had om hem vast te houden. Hij bleef toen nog wel verdachte. Maar dat is hij nu dus ook niet meer. Dat betekent dat er op dit moment geen verdachten meer zijn in de moordzaak. De advocaat van de man die verdacht werd van de moord denkt na over een schadeclaim, omdat de man onterecht een tijd vastgezeten heeft.

Lichaamsdelen teruggevonden

Het is nog altijd onduidelijk wat er precies is gebeurd met Halil Erol. Hij verdween in februari 2010. Vier maanden later werden er lichaamsdelen van hem teruggevonden in het water van de Steenwijkse Aa.
In januari 2013 zijn in natuurgebied De Kiersche Weide bij Wanneperveen ook nog lichaamsdelen gevonden. Zijn auto werd kort na zijn verdwijning uitgebrand teruggevonden in het Groningse Haren.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.