nieuws

Björn Kuipers uit Oldenzaal genoot van finale en heeft zin in WK

Arbiter Björn Kuipers was vanmiddag in zijn woonplaats Oldenzaal aanwezig bij Quick'20 om te praten over de Champions League-finale van afgelopen zaterdag en het aankomende WK.
Over de finale van de Champions League: "Het genieten begint eigenlijk al op het moment dat je de aanstelling hebt en dan ga je daadwerkelijk genieten en de weg ernaartoe, de voorbereiding die we hebben getroffen, het team optimaliseren, de focus, de concentratie, we hebben vanaf het moment dat we daadwerkelijk zijn aangesteld genoten."
Ook sprak hij over het aankomende WK in Brazilië. "Wij zijn er wel klaar voor, we kunnen niet wachten tot we afreizen. Het wordt wel een heel lang WK. Aankomende zondag vliegen we al, we kijken er met heel veel plezier naar uit.
Kuipers wordt gezien als een favoriet om de finale te fluiten. "Ik vind het hartstikke mooi dat men daar zo over denkt, ik bedoel dat maakt ons natuurlijk ook trots, alleen dat geeft geen garantie voor enige toekomsten in het WK-toernooi", aldus de arbiter. In de video het hele gesprek met Kuipers.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.